זמין לצפייה חוזרת
למשך שנתיים
נכנס אתכם
למטבח
קבוצה סגורה
לשאלות ושיתופים
שיעורים קצרים
ומתומצתים
קורס בשר ועוף - ללמוד ולהבין בשר.
תמיד חלמתם להכין בשר כמו במסעדות? רציתם להבין בשר ולא רק ללמוד מתכונים? קורס בשר ועוף דיגיטלי מבית הקמפוס הקולינרי אונליין הוא בדיוק בשבילכם, להבין את הבשר, לדעת איך הוא מתנהג בכל צורת בישול, ולהבין כל נתח ואיך מתנהגים איתו. ולדעת לבד לייצר אינסוף מתכונים שיפתחו עבורכם ים של אפשרויות. היכרות עם שיטות חיתוך, תיבול וטכניקות בישול שונות, הבנת תהליכים קולינריים המייצרים טעם ומרקם. פיתוח יכולת ליצירת מנות חדשות ויצירתיות בבשר.
נתחים קשים שלמים בבישול ארוך
נלמד איך לעבוד עם חלקי הבשר קשים שדורשים בישול ארוך בנוזלים. נבין איך
הם מתנהגים בצורות הבישול שלהם.בשיעור הזה נתרכז בנתחים שבגלל צורתם היפה מתאימים להכנה בשלמותם. נדגיש שעם זאת ניתן לפרוס אותם למנות לפני הבישול.
צלי כתף בתערובת פטריות,
שיני שום ויין אדום + הסמכת טבעית של הרוטב ע”י בישול ממושך
אסדו ברוטב דבש, זנגוויל, שום וברביקיו.
לבשל לאירועי
בשר בוטיקיים
לעבוד במסעדות
וקייטרינגים בתחום הבשר
להבין ולבשל כמו מקצוען כל סוג
של בשר למשפחה ולחברים
יועצות הלימודים שלנו זמינים לכל שאלה
הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com
שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.