קורס בשר ועוף
דיגיטלי

21 שיעורים

שף יוסי בן דיין

רמת קושי: מתחילים ומתקדמים

זמין לצפייה חוזרת
למשך שנתיים

נכנס אתכם
למטבח

קבוצה סגורה
לשאלות ושיתופים

שיעורים קצרים
ומתומצתים

מה נלמד

קורס בשר ועוף - ללמוד ולהבין בשר.
תמיד חלמתם להכין בשר כמו במסעדות? רציתם להבין בשר ולא רק ללמוד מתכונים? קורס בשר ועוף דיגיטלי מבית הקמפוס הקולינרי אונליין הוא בדיוק בשבילכם, להבין את הבשר, לדעת איך הוא מתנהג בכל צורת בישול, ולהבין כל נתח ואיך מתנהגים איתו. ולדעת לבד לייצר אינסוף מתכונים שיפתחו עבורכם ים של אפשרויות. היכרות עם שיטות חיתוך, תיבול וטכניקות בישול שונות, הבנת תהליכים קולינריים המייצרים טעם ומרקם. פיתוח יכולת ליצירת מנות חדשות ויצירתיות בבשר.

פרק מס’ 1

נתחים קשים שלמים בבישול ארוך
נלמד איך לעבוד עם חלקי הבשר קשים שדורשים בישול ארוך בנוזלים. נבין איך
הם מתנהגים בצורות הבישול שלהם.בשיעור הזה נתרכז בנתחים שבגלל צורתם היפה מתאימים להכנה בשלמותם. נדגיש שעם זאת ניתן לפרוס אותם למנות לפני הבישול.

שיעור 01 חלק עיוני

הכרת חלקי הבשר

  • חלוקה לנתחים רכים מול קשים.
  • דרכי בישול כלליים של נתחים על פי רמת הקושי.
  • מושגים כללים הנוגעים לבשר:
    טרי, קפוא, מעובד, מיושן,משויש...
שיעור 02 צלי כתף
(מס' 5)

בשיטת בישול "צלייה בנוזלים".

צלי כתף בתערובת פטריות,
שיני שום ויין אדום + הסמכת טבעית של הרוטב ע”י בישול ממושך

שיעור 03 אסדו
(שפונדרה/קשתית מס' 9)

בצלייה סגורה איטית ללא תוספת נוזלים.

אסדו ברוטב דבש, זנגוויל, שום וברביקיו.

מה תדעו לעשות
בסוף הקורס

קורס בשר 1

לבשל לאירועי
בשר בוטיקיים

קורס בשר 2

לעבוד במסעדות
וקייטרינגים בתחום הבשר

קורס בשר 3

להבין ולבשל כמו מקצוען כל סוג
של בשר למשפחה ולחברים

מה ההשקעה שלך?

קורס בשר מלא פרונטאלי בקמפוס עולה

₪8200

קורס בשר מלא דיגיטלי עולה

₪4500

ועכשיו מחיר השקה!

מחיר רגיל

₪4500

מחיר סודי

₪450

קורס פרונטאלי
בקמפוס

₪8200

אם ללמוד בשר
זה מהמקצוענים

השף יוסי בן דיין, הוא מרצה בכיר במוסדות לימוד קולינריים בארץ ובעולם ויועץ קולינרי מוערך.
כמי שהקים דורות של שפים הוא אמון על גישה לימודית שמנגישה באופן מקסימלי את הידע בהבנת תהליכי בישול, ולא רק במתכונים.
היכולת לפתח את היצירתיות הקולינרית היא אבן יסוד בהכשרת שפים. חויה קולינרית ייחודית לחובבי בישול ומקצוענים.

מה שתלמדו
ליצור בקורס

שאלות שבטח
רציתם לשאול

בדיגיטלי אתם יכולים לראות הכל שוב ושוב, יש לכם צילום קלוז-אפ לאוכל, אתם רואים הכל בצורה ברורה, זה נכנס איתכם למטבח. באופן פרונטאלי, אתם יכולים להתנסות עם המורה ביחד, ולבשל יחד. יש יותר בזבוז זמן על שיחות, זמני נסיעה, וזמני בישול. בקורס הדיגיטלי חסכנו לכם את כל זה. יש לכם גם שליטה על קצב הלמידה, אתם יכולים לעצור את השיעור ולחזור שוב לאותה נקודה. אתם שולטים בזמן שמתאים לכם.

אכן, בקורס פרונטאלי אנחנו מבשלים ומייצרים את האוכל לפי קצב הזמן הנדרש, בדיגיטלי אנחנו לא מחכים שכל השלבים יהיו מוכנים, קפואים או אפויים – אנחנו רק מראים את התהליך, ומראים לכם מוצר מוגמר. אין בזבוז זמן של שאלות, של שיח, והכל ממוקד ויעיל יותר.

הקורסים בנויים בצורה נוחה וקצרה – כל פרק כולל כ־3 שיעורים, וכל שיעור נמשך 20–30 דקות. כך שתוכלו ללמוד בזמן שנוח לכם, בקצב שלכם. ממוקד ויעיל יותר.

התכנים זמינים לצפייה חופשית - תוכלו לחזור אליהם מתי וכמה שתרצו. עם זאת, בגלל מגבלות טכנולוגיות, אנחנו יכולים להתחייב לזמינות התכנים במשך שנתיים.

יצרנו עבורכם קורסים חדשים, ייחודיים לתוכנית הדיגיטלית. כל הקורסים מועברים על ידי אותם שפים מובילים מהקורסים הפרונטליים, עם כל הידע המקצועי – רק בלי התנסות מעשית בכיתה

כן, התייעצו עם יועצות הלימודים שלנו, יש לנו קורסים שמכוונים גם למתחילים ויש לנו קורסים שמכוונים למתקדמים, אנחנו מציינים את זה בדף הקורס עצמו.

עשינו שימוש ברוב הקורסים במתכונים שלא צורכים ציוד מקצועי, אנחנו תמיד מציעים לכל אופציה את הציוד המקצועי, ואופציה איך לאפות בתנאי הבית. יחד עם זאת, אם יהיה צורך בסכין ספציפית, או רינג מיוחד, אתם תקבלו לפני השיעור דף מסודר עם המצרכים, המתכונים והכלים שתצטרכו לו.

כן, כל החומרים ניתנים להשגה בקלות, גם בחו"ל - כמעט לכל חומר יש חלופה זמינה. תמיד אפשר להתייעץ גם בקבוצת הוואטסאפ של הקורס, ונעזור לך למצוא פתרון מתאים.

כן, יש לנו קבוצת ווטסאפ לבוגרי הקורסים שלנו, שבהם תוכלו לשאול שאלות והצוות שלנו יענה אחת לשבוע לשאלות שעלו לכם. ולעזור לכם לדייק. גם תוכלו ללמוד הרבה מהשאלות שעולות שם, וללמוד מהחברה שנמצאת שם.

כן, יש לנו פלטפורמה שמתאימה לכל החסימות כולל נטפרי

החלפת סיסמה

תמיכה טכנית

לא קיבלתם סיסמא למייל?

הסינון לא מאפשר לכם לצפות בסרטון?
כתבו לנו למייל: fruitart1@gmail.com
נתקלתם בכל קושי טכני אחר?
כתבו לנו: digital.ccampus@gmail.com

שימו לב, המענה ניתן בשעות העבודה, בין 10:00-16:00 בימים א-ה.
אנחנו עושים מאמץ לתת מהיר תוך מספר שעות, עד 24 שעות בימי עבודה.