הקצרים שלנו
זמין תמיד
לצפייה חוזרת
נכנס אתכם
למטבח
קבוצה סגורה
לשאלות ושיתופים
שיעורים קצרים
ומתומצתים
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
12 שיעורים
שף יוסי בן דיין
15 שיעורים
שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
18 שיעורים
שאלות ותשובות
מה ההבדל בין לימוד דיגיטלי לפרונטאלי?
בדיגיטלי אתם יכולים לראות הכל שוב ושוב, יש לכם צילום קלוז-אפ לאוכל, אתם רואים הכל בצורה ברורה, זה נכנס איתכם למטבח. באופן פרונטאלי, אתם יכולים להתנסות עם המורה ביחד, ולבשל יחד. יש יותר בזבוז זמן על שיחות, זמני נסיעה, וזמני בישול. בקורס הדיגיטלי חסכנו לכם את כל זה. יש לכם גם שליטה על קצב הלמידה, אתם יכולים לעצור את השיעור ולחזור שוב לאותה נקודה. אתם שולטים בזמן שמתאים לכם.
הקורסים הפרונטאליים לא יותר ארוכים?
אכן, בקורס פרונטאלי אנחנו מבשלים ומייצרים את האוכל לפי קצב הזמן הנדרש, בדיגיטלי אנחנו לא מחכים שכל השלבים יהיו מוכנים, קפואים או אפויים – אנחנו רק מראים את התהליך, ומראים לכם מוצר מוגמר. אין בזבוז זמן של שאלות, של שיח, והכל ממוקד ויעיל יותר.
מה אורך הקורסים?
הקורסים בנויים בצורה נוחה וקצרה – כל פרק כולל כ־3 שיעורים, וכל שיעור נמשך 20–30 דקות. כך שתוכלו ללמוד בזמן שנוח לכם, בקצב שלכם. ממוקד ויעיל יותר.
לכמה זמן הקורס זמין לצפייה?
התכנים זמינים לצפייה חופשית – תוכלו לחזור אליהם מתי וכמה שתרצו. עם זאת, בגלל מגבלות טכנולוגיות, אנחנו יכולים להתחייב לזמינות של שנה לפחות.
האם זה קורס רציני כמו בפרונטאלי?
יצרנו עבורכם קורסים חדשים, ייחודיים לתוכנית הדיגיטלית. כל הקורסים מועברים על ידי אותם שפים מובילים מהקורסים הפרונטליים, עם כל הידע המקצועי – רק בלי התנסות מעשית בכיתה
אין לי שום רקע מקצועית בבישול או קונדיטוריה, האם זה יתאים לי?
כן, התייעצו עם יועצות הלימודים שלנו, יש לנו קורסים שמכוונים גם למתחילים ויש לנו קורסים שמכוונים למתקדמים, אנחנו מציינים את זה בדף הקורס עצמו.
האם אני אצטרך ציוד מקצועי, איך אדע איזה ציוד לקנות?
עשינו שימוש ברוב הקורסים במתכונים שלא צורכים ציוד מקצועי, אנחנו תמיד מציעים לכל אופציה את הציוד המקצועי, ואופציה איך לאפות בתנאי הבית. יחד עם זאת, אם יהיה צורך בסכין ספציפית, או רינג מיוחד, אתם תקבלו לפני השיעור דף מסודר עם המצרכים, המתכונים והכלים שתצטרכו לו.
האם יהיה לי מענה לשאלות?
כן, יש לנו קבוצת ווטסאפ לבוגרי הקורסים שלנו, שבהם תוכלו לשאול שאלות והצוות שלנו יענה אחת לשבוע לשאלות שעלו לכם. ולעזור לכם לדייק. גם תוכלו ללמוד הרבה מהשאלות שעולות שם, וללמוד מהחברה שנמצאת שם.
האם פתוח בכל החסימות?
כן, יש לנו פלטפורמה שמתאימה לכל החסימות כולל נטפרי
השפים שלנו
שף יוסי בן דיין
מומחה להוראת אמנות הבישול עם ניסיון של למעלה מ-27 שנה.
מנהל הקולינרי של הקמפוס הקולינרי בירושלים, מוביל קורסים ב"דן גורמה" ת"א ומרצה על קולינריה ישראלית מודרנית ברחבי העולם.
בעברו – השף הראשי של ביה"ס הגבוה לקולינריה במכללת הדסה, ומוביל תוכניות בישול לעולים מצרפת במסגרות חינוכיות מגוונות.
אני מאמין: לעודד יצירתיות, לפתח חשיבה עצמאית ולבנות יסודות קולינריים חזקים מתוך הבנה עמוקה של תהליכים.
שף קונדיטור אפרת ליפברוינד
מהשמות הבולטים והמשפיעים בתחום הקולינריה והקונדיטוריה בישראל ובעולם.
עורכת קולינרית, מרצה ויוצרת תוכן עם נוכחות רבת שנים גם בעולם המקצועי וגם ברשתות החברתיות.
מרצה לחדשנות קונדיטורית מעל שני עשורים, עם נסיון מעמיק בזירה הקולינרית הבינלאומית.
כתבה 7 ספרי בישול רבי מכר, ועומדת מאחורי קהילת עוקבים ואוהדים באינסטגרם עם כ- 188,000 עוקבים.