
לימודי קונדיטוריה

פטיסיירי שף

מגמת פרימיום בלימודי קונדיטאות, להכשרת קונדיטוריות לעבודה מקצועית ונכונה, שתעניק לך יכולות, השראה ושיטות עבודה בינלאומיות. המגמה שתאפשר לך להשתלב כקונדיטורית-על ופתיחת עסק עצמאי בתחום.

28 מפגשים,
5 שעות שבועיות

סגל ההוראה: שף קונדיטוריות גלית בושי, אפרת ליבפרוינד ומרצות אורחות

28 מפגשים, 5 שעות שבועיות

סגל ההוראה: שף קונדיטוריות גלית בושי, אפרת ליבפרוינד ומרצות אורחות
ויטרינה פריזאית
קורס מאסטר בקונדיטוריה מודרנית. מאפי בוטיק בפרזנטציות מעוררות השראה והטמעת טכניקות מגדולי השפים בעולם לשימוש מקצועי ועסקי.

בוקר/ערב | 10 מפגשים

סגל ההוראה: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, קונדיטוריות אורחות

בוקר/ערב | 10 מפגשים

סגל ההוראה: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד, קונדיטוריות אורחות
כוכבי מישלן
פיתוח יכולות קונדיטוריות בטכניקות מתקדמות. יצירה והגשה של מוצרי קונדיטוריה מורכבים. שימת דגש על פרזנטציות חדשניות וחשיפה לטרנדים עדכניים.

בוקר/ערב | 6 מפגשים

סגל ההוראה: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד

בוקר/ערב | 6 מפגשים

סגל ההוראה: שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד
קונדיטוריה קלאסית
בואי לקבל כלים, טיפים וסודות לאפיה נכונה ומקצועית מעולם הקונדיטוריה הקלאסית. היכרות מעמיקה עם טכניקות וסגנונות אפיה מקצועיות ומתקדמות.

בוקר/ערב | 12 מפגשים

סגל ההוראה: שף קונדיטור גלית בושי

בוקר/ערב | 12 מפגשים

סגל ההוראה: שף קונדיטור גלית בושי
בולנז'רי
אומנות הבולנז’רי במיטבה.
רכישת ידע מקצועי ופרקטיקה בעולם המאפים.

בוקר/ערב | 7 מפגשים

בוקר/ערב | 7 מפגשים
קישוטי עוגות
קורס חדשני מקיף באמנות עיצוב וקישוט העוגה. זילופים מתקדמים, בצקי סוכר, רויאל אייסינג, עוגות ראווה, ופיסול. הקורס שיפתח את הצד היצירתי שבך באפיה.

בוקר/ערב | 10 מפגשים

סגל ההוראה: מירי דגן

בוקר/ערב | 10 מפגשים

סגל ההוראה: מירי דגן